Παιδικά Πυροτεχνήματα, (αθύρματα)
Στην επιχείρησή μας θα βρείτε περισσότερα από 100 διαφορετικού τύπου εγκεκριμένα παιδικά αθύρματα τα οποία συνοδεύονται από πιστοποιητικό καταλληλότητας (αρ.ΥΒΕΤ) του υπουργείου βιομηχανίας και τεχνολογίας.
Η χρήση τους επιτρέπεται από ηλικίες άνω των 18 ετών ενώ από ανήλικους μόνο με την επίβλεψη των κηδεμόνων τους .
Τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με τηλεφωνική παραγγελία.
Είναι συσκευασμένα πακέτα μίας έναυσης σετ σωλήνων (πχ 16,25,36,50 βολών κλπ) διαφόρων διαμετρημάτων και ύψους με καθορισμένο πρόγραμμα εκτόξευσης πυροτεχνημάτων καθώς σχεδίων και χρωμάτων .Το ύψος αυτών κυμαίνετε από 20 ώς 30 μέτρα. Είναι εγκεκριμένα πυροτεχνήματα ασφαλή και συνοδεύονται από πιστοποιητικό (αρ.ΥΒΕΤ) καταλληλότητας του υπουργείου βιομηχανίας και τεχνολογίας Η χρήση τους επιτρέπετε από ηλικίες άνω των 18 ετών ενώ από ανήλικους μόνο με την επίβλεψη των κηδεμόνων τους . Ορισμένα θεωρούνται επαγγελματικά και η ρίψη τους γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό .
Τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με τηλεφωνική παραγγελία.
Πυροτεχνήματα Κήπου
Είναι επαγγελματικά πυροτεχνήματα μεγάλου διαμετρήματος και ύψους.
Το διαμετρημά τους ξεκινά από 3 in και μπορεί να ξεπεράσει τις 8 in, ενώ το ύψος από 50 μέτρα και να ξεπεράσει τα 150. Είναι πυροτεχνήματα που η ρίψη-καύση γίνεται μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό .
Για την ρίψη τους χρησιμοποιούνται ειδικές βάσεις ενώ η έναυση γίνετε από ηλεκτρονικά panel τα οποία επίσης διαμορφώνουν το πρόγραμμα παρουσίασης των πυροτεχνημάτων
Χρησιμοποιούνται σε εθνικές και τοπικές γιορτές δήμων -συλλόγων- ομίλων ,σε διάφορα αθλητικά γεγονότα και γενικότερα σε εκδηλώσεις μεγάλης έκτασης
Βεγγαλικά
Πυροτεχνήματα
Pyromagic
Web design: Dimedu - 2015