Πυροτεχνικό εφέ που λειτουργεί σαν το γνωστό σιντριβάνι νερού αλλά αντί νερού εκτοξεύει ασημένιες σπίθες. Λειτουργεί με οποιαδήποτε γωνία κλίσης , έχει μικρό μέγεθος όπως και ο μηχανισμός ενεργοποίησης ο οποίος είναι ασύρματος και ενεργοποιείται από απόσταση .Το ύψος των σιντριβανιών μπορεί να είναι 0,5 - 1,5 - 3 και 7 μέτρων Διακρίνονται σε εξωτερικού και εσωτερικού χώρου είναι ασφαλή μη θερμικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχετικά κοντά στους καλεσμένους .Μπορούν να πλαισιώσουν την εξέδρα μιας εκδήλωσης , την είσοδο νεόνυμφων στην εκκλησία ή τον χορό τους στην πίστα κέντρου, να τοποθετηθούν σε παράθυρα ,μπαλκόνια , εσωτερικό πισίνας ,γενικά στον περιβάλλοντα χώρο .Γενικότερα έχουν εφαρμογή σε μεγάλο μέρος κάθε εκδήλωσης φυσικά σκηνοθετώντας ανάλογα με την διαμόρφωση και έκταση του χώρου.

Σιντριβάνια φωτιάς
(Α-τύπος) Πυροτεχνικό εφέ που λειτουργεί όπως τα φωτογραφικά φλάς με την διαφορά ότι το φλασάρισμα είναι συνεχόμενο διάρκειας 1,5 λεπτού διασκορπίζοντας στον χώρο έντονο φώς.
(Β-τύπος) Πυροτεχνικό εφέ που λειτουργεί όπως τα φωτογραφικά φλάς με την διαφορά ότι ο φωτισμός είναι διαρκείς 1,5 λεπτού σκορπίζοντας έντονο κόκκινο χρώμα.
Πυροτεχνικό εφέ στιγμιαίας ανάφλεξης σε ασημένιο χρώμα.
Ο συνδυασμός πολλών αναφλέξεων δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Εξωτερικού χώρου
Πυροτεχνικό εφέ που λειτουργεί σαν τον γνωστό καταρράκτη νερού αλλά αντί νερού έχουμε συνεχή ροή ασημένιας φωτιάς με μήκος πτώσης έως και 8 μέτρα, το δε πλάτος όσο επιθυμούμε. Η έναρξη του εφέ είναι εντυπωσιακή με μια αλυσιδωτή έκρηξη .

Εσωτερικού χώρου
Πυροτεχνικό εφέ που λειτουργεί σαν τον γνωστό καταρράκτη νερού αλλά αντί νερού έχουμε συνεχή ροή ασημένιας φωτιάς με μήκος πτώσης έως και 4 μέτρα, το δε πλάτος όσο επιθυμούμε. Η έναρξη του εφέ γίνεται αθόρυβα με άμεση ροή φωτιάς

Μπορεί να τοποθετηθεί ως φόντο σε μια εκδήλωση ή τμηματικά αφήνοντας πύλη για την διέλευση- παρουσίαση νεόνυμφων ή τιμώμενων προσώπων της βραδιάς

Πυροτεχνικό εφέ ασημένιας φωτιάς εξωτερικού χώρου που στο πρώτο στάδιο γίνεται περιστρεφόμενος μύλος και στην συνέχεια αναπτύσσεται σε εντυπωσιακό ήλιο .Η διάμετρός του μπορεί να είναι 6 ή 12 μέτρα ενώ στο κέντρο υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης φλεγόμενου γραφικού (μονόγραμμα- καρδιά κλπ).
Ειδικό χειροποίητο πυροτεχνικό εφέ σε ασημένιο-κόκκινο-πράσινο χρώμα .Κατόπιν παραγγελίας σας κατασκευάζουμε γράμματα -λέξεις σχήματα (πχ καρδιά) λογότυπα - σχέδια στο χρώμα και το μέγεθος που επιθυμείτε τα οποία φλέγονται την χρονική στιγμή που απαιτεί η εκδήλωσή σας με ενεργοποίηση από απόσταση. Μπορούν να σκηνοθετήσουν τον γάμο σας με ένα ¨ΣΑΓΑΠΩ¨ μια ¨ΚΑΡΔΙΑ΄ ή τα αρχικά των νεόνυμφων "Ν" ( Νίκος), "Α" (Άννα)

Συντριβάνια φωτιάς
Κατταράκτης Φωτιάς
Φλας
Φλεγόμενα
Τσαφ
Μύλος Φωτιάς
Special effects
Pyromagic
Web design: Dimedu - 2015